Voorbereidingen maart 2017

Aanstaande maandag, 13 maart 2017, gaan de materialen op transport die nodig zijn voor de twee bouwploegen die dit voorjaar aan de slag willen in Noszoly.

De eerste ploeg hoopt van 3-8 april de handen uit de mouwen te gaan steken. Zij hebben als doel het storten van een betonnen vloer in de kerk in Noszoly. Daar komt natuurlijk wel het een en ander bij kijken, maar dat is wel toevertrouwd aan deze ervaren ploeg van zeven man sterk.

De tweede ploeg, die in de startblokken staat, is een groep jongeren uit Harskamp onder de bezielende leiding van onze voorzitter, Gert van den Top. Zij hebben de schone taak om de muur van de kerk van de oude pleister te ontdoen, zodat de muur de mogelijkheid krijgt om volledig te drogen.
De jongeren reizen op  21 april met het vliegtuig naar Cluj-Napoca, waarna ze met een busje hun reis naar Noszoly vervolgen. Ze mogen van de gastvrijheid genieten bij een gastgezin en overnachten in het verenigingsgebouw. Op 28 april verwachten we hen weer in Harskamp terug. Een hele ervaring rijker.
Wij wensen beide ploegen Gods nabijheid toe bij dit mooie werk.


Reacties zijn gesloten.