Bouwwerkzaamheden augustus 2016

Bouwploeg 4 was aan de slag in Noszoly van 15-20 augustus 2016

bouwploeg-4-2bouwploeg-4-3bouwploeg-4-4bouwploeg-4

Zes mannen vertrokken vol goede moed naar Noszoly om daar de laatste hand te leggen aan het waterdicht maken van de fundering van de kerk. Ook de drainage stond op het programma.
Het eerste b ericht dat binnenkwam was dat iedereen veilig aangekomen was maar dat de spanning steeg omdat de stroom uitgevallen was in de hele regio.

Op 16 augustus kwam gelukkig het volgende bericht:
Gelukkig om 22.00u. weer spanning. Vannacht en vanmorgen veel regen gevallen. Gestart met binnenwerk en daarna konden we weer lekker buiten aan de gang. 4,5 gat gehakt en 4 aangestort. Loopt prima en opnieuw een goede en gezellige sfeer! Pakketjes aangekomen vanmiddag precies op tijd! Vanavond lekker gegeten! Nu wandelen en naar bed!

Ook op 17 augustus is er goed nieuws. In de appgroep stond het volgende:
Gaat goed! Dag 2 zit er hier weer op. Net voor de hoosbui klaar gelukkig. Weer 5 gemaakt als we morgen door douwen zijn we klaar met hakken en storten! Drainage starten we morgen. Heb wat Roemeense ondersteuning geregeld dus moet goed gaan!

Het blijft meezitten voor de mannen in Noszoly, want dit is het bericht van 18 augustus:
Het loopt als een trein! Fantastisch om te zien hoe iedereen met elkaar samen werkt! Bezig aan de laatste gaten dus om 12.00u. gereed met het hakken. Nu kisten en om 14.00u. storten van de beton. Vanmorgen waren er 11 Roemeense dorpsbewoners waarvan 2 oudere dames die samen met ons de drainage inclusief het zand en grind (zie de foto van de trailer van gisteren) pakket hebben aangebracht. Als het mee zit zijn we ook daarmee vanavond klaar! 🙂 Dit was  zo rond 12.30u. Morgenochtend willen we opruimen, schoonmaken, e.e.a. transport gereed maken. Morgenmiddag gaan we met de trekker de heuvels in naar een groot meer. Even ontspannen en de omgeving bekijken. Goed gevoel, want alles is gedaan wat we wilden! Tevreden dus!

Echt iets om heel dankbaar voor te zijn.

Activiteiten op de laadplek.
bouwploeg-4-5

De trailer met grind.
bouwploeg-4-6
Zelfs de dames waren vandaag van de partij. Hadden trouwens met een glinlach geholpen met het bouwen van de tent!
bouwploeg-4-8

De twee activiteiten van donderdag: beton storten en grind scheppen voor over de drainage.bouwploeg-4-9
Kijk dat ziet er weer heel anders uit! Grof zandbed met grind laag afgewerkt.
bouwploeg-4-10
Feribacsi en Ricardo:Vrienden voor het leven die twee! Mocht zelfs zijn pet lenen.

bouwploeg-4-7

 

Reacties zijn gesloten.